Фитнес и Спорт

Нашият холистичен подход към уелнес надхвърля спа удоволствията. Екипът ни предлага разнообразие от уелнес процедури, лични тренировки, индивидуални консултации и техники за релаксация за един цялостно по- здравословен и качествен начин на живот.

В зависимост от вашите нужди и желания, нашите фитнес и йога инструктори ще осигурят индивидуална програма от тренировки и практики в закритите или открити пространства в комплекса. Фитнес студиото в Luxury Chalet Elitsa Wellness & Spa е оборудвано с модерни уреди, с предвидени различни зони за тренировка и йога практики. Можете да се възползвате също от съоръженията на открито, като тренирате в нашия външен фитнес кът и зони за практики. С директен достъп до гората комплексът е идеалната отправна точка за всички видове дейности на открито. Наред с тренировките на закрито, можем да предложим дейности на открито – бягане, планинско колоездене и йога практики сред природата.

Независимо дали сте избрали индивидуален или групов урок, нашите уроци по йога, медитация и пилатес са идеални за възстановяване на баланса на тялото и ума, докато фитнес тренировките са чудесен начин за разтягане, укрепване и тонизиране на мускулите.